Bali - Budapest

2010. június 3., csütörtök

Mit nekem Darmasiswa!

Minden a Darmasiswa ösztöndíjjal kezdődött... Mármint kezdődött a fiúknak. Én csak csatlakoztam a kezdeményezéshez, jelentkeztem, és jelentem: elbuktam. Nem kaptam meg az ösztöndíjat. Nem hinném, hogy ez a döntés hosszadalmas és megfontolt elbírálás végeredménye volt. Ez van.
Pár hetes tépelődés után úgy döntöttem, mit nekem ösztöndíj, ' Bali vár Balin' mennem kell. Egyetemistaként felnőttmunkám ugyan még nincs, amiből finanszírozhatnám az egy éves világra- és életre-szóló kalandot, de ez nem rettentett el. 3 éves tapasztalatom van a különféle diákmunkákban, úgyhogy reális esélyt látok arra, hogy eljussak Balira.


2010. június 2., szerda

Előszó

Először úgy gondoltuk, hogy közösen írunk blogot: Balázs és én. De végülis arra jutottunk, hogy nem vagyunk összenőve - még. Ki tudja, egy évet készülünk együtt tölteni Balin: bármi megeshet :) Lehet, úgy jövünk haza, hogy a bal fülem a Balázs jobb lapockájához nőtt...
Valójában ezért is indítottam ezt a blogot: nagy utazás, nagy kaland. Balázs július végén utazik, az én azonban csak szeptemberben indulok (félelmetes, magányos, két átszállásos repülőúttal).
Addig dolgozok, készülődök, blogolok...